22. elokuuta 2017

Hämeenkankaiden vaellus 19.8.2017

Ei kommentteja:
 

Vielä on kesää jäljellä - Hämeenkankaiden vaellus Luomajärven hevoskievarissa 19.8.2017


Kesä tuntuu menevän aina aivan liian nopeasti. Ja loppukesä hurahtikin odotellessa pitkää maastoretkeä. Odotukset olivat korkealla, kävin testaamassa vastaavanlaisen maastoretken jo heinäkuun alussa ja olin aivan myyty. Ihana luonto, ihanat hevoset, ihana vetäjä, ihanat hevosihmiset ja vieläkin ihanammat nuotioeväät! Ja odotukset täyttyivät tälläkin kertaa. Edes retken puolessa välissä alkanut sade ei onnistunut lannistamaan tunnelmaa. Hymy oli herkässä vaikka retken jälkeen autoon kömpikin pari uitettua heppahöperöä :) 


Retki alkoi hevosten jakamisella osallistujille, haimme hepat laitumelta ja varustelimme kaikessa rauhassa lähtökuntoon. Hevosilla oli takana viikonmittainen kesäloma, joten mukavasti oli kavereissa virtaa. Tällä kertaa sain ratsukseni Leksan. Hän oli mitä mainioin kaveri! Voin suositella. Mutta eipä ole vielä tarvinnut kertaakaan pettyä Luomajärven hevosiin, kaikki laadukkaita, maastovarmoja menijöitä :) Nämä pitemmät maastoretket on siitä kivoja, että pääsee todellakin ratsastamaan kaikissa askellajeissa. Myös oma ratsu tulee mukavan tutuksi. Hämeenkankailla oli ihanat maisemat Jämijärven suuntaan. Ja ne hiekkakankaiden hiekkapolut, joissa päästiin laukkailemaan villeinä ja vapaina, parhautta! 


Jos et tälle retkelle ehtinyt mukaan, niin seuraileppa Piffin Facebookia ja blogia. Syksyllä on tulossa lisää näitä mainioita maastoja ja paljon muutakin kivaa! Olemme myös onnistuneet saamaan mukavan sopimuksen Luomajärven hevoskievarin kanssa, syyskuu 2017 - huhtikuu 2018 välisellä ajalla, Piffin jäsenet saavat retkistä 5 euron alennuksen. Piffin jäsenenä olet oikeutettu alennukseen myös silloin kun menet hevoskievarin retkelle omatoimisesti! Laitamme tästä vielä tarkempia ohjeita, mutta jos kiinnostuit kysy tarkemmin sähköpostilla piffinhallitus@gmail.com Ihanaa syksyn alkua - talleilla tavataan! :) 


-Mirja

Ei kommentteja: