22. helmikuuta 2017

Ratsastustunnilla Niihama Ridingissa 18.2.

Ei kommentteja:
 
Jokavuotinen UtaSportin talviliikuntaviikko onkin tullut jo monelle PIFFIläiselle tutuksi muun muassa issikkamaastojen muodossa. Tänä vuonna halusimme järjestää talviliikuntaviikolle maastoreissun lisäksi myös ratsastustunnit, joissa sekä vasta-alkajat että hieman kokeneemmatkin ratsastajat pääsisivät ratsaille. Tunnit piti Tampereen Ratsastuskeskuksessa toimiva Niihama Riding. Aurinkoinen sää ja onnistuneet ratsastustunnit saivat takuuvarman hymyn huulille lauantaina!
Alla Eliisan ajatuksia ratsastustunnista.

Saavuimme hyvissä ajoin tallille ja saimme laittaa rauhassa hevosen kuntoon (olimme kaverini kanssa peräkkäisillä tunneilla ja meille sattui hauskasti sama hevonen) ratsastusta varten. Tallilla oli helppo toimia, sieltä sai tarvittavan avun ja hevosten varustaminen oli ohjeistettu hyvin jokaisen hevosen karsinan ovessa olevissa tiedoissa. Niihama Ridingi:ssa ensimmäistä kertaa käyvänä oli helppoa tulla ratsastamaan uudelle tallille.
 
Ulkona paistava aurinko ei lämmittänyt maneesia, joka oli viileä sisältä. Ratsastaessa viileys kuitenkin unohtui, sillä hevosen selässä tuli HIKI. Opetus oli hyvää ja opettaja hahmotti ratsastajien osaamisen heti alusta alkaen, ja opasti sen mukaisesti ratsastajia läpi tunnin. Itse sain ainakin hyviä vinkkejä istuntaan liittyen. Saimme tunnin alussa toivoa mitä tulisimme tekemään tunnin aikana, joten kokonaisuus oli esittämiemme toiveiden täyttymys.
 
Ratsastamisen jälkeen palasimme talliin ja hoidimme vielä kunnolla hevoset tunnin jälkeen. Kokonaisuus oli hyvin järjestetty ja toteutui hyvin. Jäi hyvä fiilis!

- Eliisa


Kuvat ratsastustunnilla mukana olleiden Eliisan ja Jennin ottamia. Kiitos osallistujille ja toivottavasti näemme taas seuraavissa tapahtumissa!Ei kommentteja: