31. elokuuta 2015

PIFFI palaa kesälaitumilta, syyslukukausi alkamassa!

Ei kommentteja:
 
Hei kaikki!

Toivottavasti kesä on ollut rentouttava ja heppailuakin on mukaan mahtunut, vaikka säät eivät aina suosineetkaan.

Keväällä järjestimme palautekyselyn viime vuoden toiminnasta, ja vastanneiden kesken arvottiin ilmainen PIFFIn jäsenyys tälle lukuvuodelle. Voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti, onnea!

Hevoslajikerho PIFFI aloittelee siis jälleen tulevan lukuvuoden toimintaa. Syyslukukauden aikana luvassa on jo tuttuja, huippusuosittuja issikkamaastoja, minkä lisäksi hevosen selkään päästään ainakin Niihama Ridingissa kokeilutunneilla. Täältä blogista voit lueskella tarinoita aiempien vuosien tapahtumista ja ihastella kuvia.

Toivotamme PIFFIssä kaikki mukaan toimintaan, hevoskokemuksen määrästä riippumatta, ja toivomme palautetta ja ideoita (osoitteeseen piffinhallitus(at)gmail.com), jotta mahdollisuuksien mukaan pystyisimme tarjoamaan juuri sinulle sopivia tapahtumia. Meidän kauttamme voit vaikka järjestää oman hevosaiheisen tapahtuman, johon kaipaat apua ja kavereita mukaan ja voit myös löytää seuraa esim. leirille tai maastoretkille. Otathan siis rohkeasti yhteyttä!

Emme edellytä tapahtumiin osallistuvilta kerhon jäsenyyttä, mutta tarjoamme tapahtumamme jäsenille usein paljon edullisemmin, joten jäseneksi kannattaa liittyä. Ohjeet löydät täältä blogista sivulta "Mikä PIFFI".

PIFFIn tapahtumissa on myynnissä myös haalarimerkkejä PIFFIn logolla, 3e hintaan. Niitä voit ostaa myös laittamalla viestiä sähköpostitse.

Syyslukukauden lopulla tulee jälleen aika valita kerholle myös uusi hallitus. Silloin jokaisella kiinnostuneella on mahdollisuus tulla mukaan toimintaan hallituksen jäsenenä, ja päästä itse järjestämään tapahtumia, osallistumaan, nauttimaan huikeista kokemuksista, ja tutustumaan samanhenkisiin kavereihin. Tarkempaa tietoa siitä, kuinka hallitukseen voi liittyä, julkaistaan syksymmällä. Vanhoja hallituslaisia on lähdössä toiminnasta mm. valmistumisen vuoksi, joten uudet aktiiviset tekijät otetaan ilolla vastaan. Vastaamme mielellämme kysymyksiin, jos mietiskelet hallitukseen liittymistä ja haluat tietää lisää.

Hyvää lukuvuotta 2015-2016 toivottaen,
PIFFIn pj 2015
Inka Klemettilä

Ei kommentteja: