21. huhtikuuta 2015

PIFFIn rasti Opiskelijoiden Olympiaadeilla 21.4.!

Ei kommentteja:
 
PIFFI oli mukana sorsapuistossa järjestettävissä opiskelijoiden olympiaadeissa 21.4 omalla keppihevosesterata- rastillaan, ja voi että meillä oli mukavaa! :D
Opiskelijoiden Olympiaadeissa oli siis tarkoituksena noin neljän hengen ryhminä kiertää erinäisiä urheilu(?)painoitteisia tai muita pelaamiseen liittyviä rasteja, joista parhaalle joukkueelle oli luvassa tietenkin palkinto myöhemmin.
Meidän rastinamme toimi keppihevosilla suoritettava 11 esteen esterata aikaa vastaan, mikä ei ollutkaan mikään ihan helppo pala purtavaksi, mutta KAIKKI osallistujat selviytyivät todella hienosti persoonallisilla ja heittäytymiskykyisillä suorituksillaan! Aidot naurunkyyneleet, hyvä fiilis ja toisten kannustus kuuluivat oleellisesti tähän päivään! :)


Piffin hallitus rastinpitäjänä auringosta iloisina :)
  

Rastillamme kävi kymmeniä joukkueita, meno oli hulvatonta ja vauhdikasta. Pari osallistujaa heittäytyi esteiden yli voltilla, jotkut menivät kaksisteen yhden keppihevosen päällä, kun taas toisissa joukkuiessa annettiin joukkuetoverin avustuksella hieman piiskaa pyllylle lisävauhdin saamiseksi, kannustus oli muutenkin kovaa ja toivottavaa ;) Aivan MAHTAVA päivä, kiitos kaikille osanottajille!

 Alla olevassa linkissä video Ylen toimittajan suoritukseen, joka kävi myös testaamassa rastimme sekä haastattelemassa Inkaa ja Lauraa opiskelijoiden liikunnallisuudesta!


Hieman kuvaa mallikkaasta suorituksestaKeppihevoset odottamassa ratsastajiaan Johanna K:n, Johanna D:n ja Inkan viimeistellessä rastia


Haalariemerkki Opiskelijoiden Olympiaadeista 2015. Kiitos Janetelle (Saarenpää) kaikista muista kuvista!


Ihanaa vapun jatkoa ja kesän odotusta kaikille lukijoille :)

-Nelli


Ei kommentteja: