23. maaliskuuta 2015

Hevoset 2015 messut & pääsylippurannekkeen arvonta!

5 kommenttia:
 
Huomio Piffiläiset! Suomen suurimmat hevosalan messut "Hevoset 2015" järjestetään 11-12.04.2015 Tampereen messukeskuksessa. Luvassa on tuttuun tapaan huikeita näytöksiä, opiskelijan kukkarolle ystävällisiä messutarjouksia, ajankohtaisia klinikoita ja tietoiskuja, esteratsastuskilpailuja ja paljon muuta hevosaiheista ohjelmaa!

Piffi toimii yhteistyössä Tampereen Messujen kanssa ja arvomme blogin kautta yhden (1kpl)

Kuva Merja Ojala


kahden päivän sisäänpääsyyn oikeuttavan messurannekkeen! Voit osallistua avontaan kommentoimalla alle mikä Hevoset 2015 messujen näytös, klinikka tai muu ohjlmanumero vaikuttaa Sinusta kaikkein kiinnostavimmalta. Pääsen tutustumaan messujen ohjelmaan tästä http://www.hevosmessut.fi/sivu.tmpl?sivu_id=2704;navipath=2689. Arvonta sulkeutuu 31.3.2015, muitathan liittää kommenttiisi sähköpostiosoitteesi (tietoja ei luovuteta eteenpäin). Mikäli arpaonni ei osu kohdallesi opiskelijahintainen messulippu yhdelle päivälle kustantaa 12e ja koko viikonlopulle 20e.

Messukeskukseen pääset kätevästi bussilla 14 tai mahdollisilla kimppakyydeillä. Mikäli haluat lähteä messuille porukalla Piffin kanssa ilmoittaudu yhteislähtöön sähköpostilla osoitteeseen piffinhallitus@gmail.com. Nähdään messuilla!

Lisätietoja
www.faceboo.com/hevosmessut
www.hevosmessut.fi

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jee, messut on aina kivoja! Minusta kaikista kiinnostavimmalta vaikuttaa Turnajaisshow, se on varmasti hieno kokemus! Sähköpostini on: mari.haikonen@hotmail.fi

Anonyymi kirjoitti...

Turnajaisshow vaikuttaa mielenkiintoiselle. Mukaan kivaan arvontaan!
siinatar@gmail.com

Anniina kirjoitti...

Eniten kiinnostaa ehkäpä agrimarketin esteluokat ja issikkaesittely.

anniina.ukkonen@gmail.com

Maaria kirjoitti...

Turnajaisshow kuulostaa mielenkiintoiselta!
marvu954@hotmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Arvonta on suoritettu ja voittajaksi selvisi Mari Haikonen. Kiitos kommenteista ja hauskoja messuja!

-Piffin hallitus