4. helmikuuta 2015

Alkeisratsastustunti Harmonia-tallilla Niihamassa! TÄYNNÄ!

Ei kommentteja:
 
Alkeistunti on nyt täynnä!
Ilmoittelemma uusista tapahtumista täällä, facebook-sivuillamme sekä sähköpostilistallamme. :) Mukavaa kevättä!

Moikka!

Sunnuntaina 22.2 klo.13 meille on varattu kaksi puolentunnin ratsastustuntia Harmonia-tallilta. Puolentunnin ratsastustunnin hinta on Piffin jäsenille 16 € ja ei jäsenille 23 €.
Tunti sopii niille joilla on esimerkiksi pitkä tauko takana ratsastuksesta ja halajavat taas hevosen selkään sekä niille jotka haluavat päästä tutustumaan ratsastuksen alkeisiin! Myös kaikki muutkin hevosihmiset tuolta väliltä ovat tottakai tervetulleita!  Mukaan mahtuu 8 henkilöä. SITOVAT ilmoittautumiset tunnille lähetetään säköpostiosoitteeseen piffinhallitus@gmail.com ja riittävän osanottaja määrän vahvistuessa tunnin maksu 18.2 mennessä Piffin-pankkitilille.
Piffin hallituksen jäseniä on myös mukana auttamassa hevosten kuntoon laitossa ja taluttamisessa sunnuntaina. Kysythän rohkeasti jos jokin asia mietityttää täällä tai sähköpostilla. 
Tule mukaan viettämään mukavaa hevosen täyteistä sunnuntaita!HORSE RIDING FOR BEGINNERS at Harmonia Stables in Niihama
On Sun 22nd Feb at 1pm PIFFI offers a half an hour riding lesson for only 16€ if you are a PIFFI member, and for 23€ for others.

The lesson is perfect for you if you HAVE NEVER RIDDEN A HORSE / WISH TO START AGAIN AFTER MANY YEARS. Everyone is welcome! There is room for 8 people.
Questions and binding enrollments via email to piffinhallitus@gmail.com.
Payement to PIFFIs account is due to 18th Feb.
PIFFI board members are there to help you with saddling the horse and everything else, so you have nothing to worry about, simply come along and ENJOY THE RIDE:)

Ei kommentteja: