10. lokakuuta 2014

Kokeilutunneilla Tavelassa 4.10.14

Ei kommentteja:
 
Lauantaina 4.10. järjestimme kaksi kokeilutuntia Tavelassa Kangasalla. Ensin oli helppo C/B -tason tunti, jonne meitä lähti kuusi innokasta ratsastajaa, enemmän tai vähemmän tauon jälkeen jännitystä vatsanpohjassa. Saimme valikoida hevoset maun mukaan, ja laittelimme rauhassa ratsut kuntoon. Tunti pidettiin maneesissa, jonne katsojiksi saapuivatkin melko pian seuraavalle alkeistunnille tulossa olleet viisi kokeilijaa.

Ihana suokkiori tarhailemassa

Anni ja Prinsessa (sekä Aaron turpa:P)
Koulutuntimme oli sopivan rauhallinen, ja saimme keskittyä yksinkertaisiin tehtäviin pitkiä aikoja. Teimme taivutus-ja asetusharjoituksia käynnissä ja ravissa, lisäillen laukannostoja väliin.

Kaikilla meni tunti oikein mukavasti siihen nähden että taukoa oli useimmilla ollut ja hevoset olivat uusia (paitsi minun ratsuni Aaro, joka oli jäänyt Tavelaan Kaupin ratsastuskoulun ajoilta).

Johanna ja Mariikka ratsuineen

Jenni Aaron selässä
Opettaja oli erittäin mukava ja meille kaikille jäi hyvä fiilis tunnista.

Ensimmäisen tunnin jälkeen jäimme auttamaan seuraavalle tunnille tulijoita, vaikka ei heistä kukaan taluttajaa tarvinnutkaan! Kerroimme perusasioita selkäännoususta ja pian he jo menivätkin hienossa osastossa ympäri kenttää, otaen ravipätkiä, pysähdyksiä ja pujottelua siihen mukaan!
Alkeistunnin alkua odotellessa

Aloittelijoiden osasto
Suurimmalla osalla oli vähäsen kokemusta taustalla, mutta taisi joukossa olla joku lähes ensikertalainenkin! Tunti sujui oikein mukavissa merkeissä ja hevosten hoidon jälkeen lähdimme tyytyväisinä kotia kohti. Osa kokeilijoista päätti jo heti lähteä mukaan seuraavallakin kerralla, kun kokemus oli niin koukuttava:)
Tavela on ympäristöineen todella kaunis paikka ja talli on tarhoja myöten remontoitu hienoksi
Kiitos kaikille kymmenelle osallistujalle!
terv. Inka
Ei kommentteja: