26. syyskuuta 2014

Teivon raveissa 23.9.14

Ei kommentteja:
 
Koleaa säätä uhmaten lähdimme tiistaina 23.9. PIFFIn porukalla Teivoon raveihin! Paikalle pääsimme kätevästi bussilla 85, jossa toisin kuin luultiin, kävikin mäksuvälineenä Tampereen bussikortti, eli matka taittui halvalla, ja nopeasti parissakymmenessä minuutissa.Ravit alkoivat kuudelta, ja kun saavuimme paikalle puoli kuuden maissa lämmittelijöitä oli jo radalla pilvin pimein. Emme kuitenkaan tarenneet jäädä ulos ihastelemaan menoa, vaan siirryimme sisätiloihin, lämmitettyyn katsomoon setvimään totoamisen salaisuuksia.


Onneksi pari meistä oli käynyt raveissa ennekin, ja he osasivat opastaa meitä kuponkien täyttämisessä. Pelasimme pari ensimmäistä lähtöä ja siirryimme katsomoon odottamaan.


Seurasimme lähtöjä jännityksellä, pieniä voittojakin tuli, ja jutustelimme niitä näitä. Myös kahvion antimet maistuivat illan kuluessa. Seurasimme 7 lähtöä 11:sta ja siinä vierähti nopeasti lähes kolme tuntia. Ilta oli kaikin puolin onnistunut, jännitystä ja hauskanpitoa hyvässä seurassa. 
Päätimme ehdottomasti lähteä raveihin toisenkin kerran!


Kotona muistona löytyivät laukunpohjalta käsiohjelma, totokupongit ja voittojen lunastuskupongit. Kun nyt oikein laskin niin hieman taisin peleissä hävitä, mutta oli illan hauskanpito kyllä sen arvoista:DTerv. InkaEi kommentteja: