24. helmikuuta 2014

Issikkamaasto 22.2.

Ei kommentteja:
 
Viime lauantaina oli vuoden ensimmäisen issikkamaaston aika. PIFFI järjesti osana UtaSportin Talviliikuntaviikkoa maastoratsastusretken Tuulensillan tallille Viljakkalaan. Matkaan lähti kuusi henkeä, mikä näin talvisäillä on tallin puolesta annettu maksimimäärä maastolle, mutta tulijoita olisi ollut enemmänkin, joten maastoreissuja on tulossa lisää keväämmällä!

Kuvassa vasemmalta Ronja, Välkky, Biskup ja Bolla

Saavuimme tallille noin puoli kahdentoista aikaan, ja meille jaettiin hevoset. Sitten saimme hakea ratsut tarhasta ja tällä kertaa päätimme varustaa hevoset ulkona puomilla. Aamuinen räntäsade oli tauonnut ja muutama plusaste teki säästä miellyttävän ulkoilulle. Varpaat ja sormetkaan eivät tällä ratsastusreissulla kylmettyneet!


Maastoreissu vei meitä pitkin metsäpolkuja joilla hevosten annettiin kävellä pitkin ohjin ja katsoa rauhassa mihin astuvat. Aluksi näytti siltä että kaikki tiet ovat niin jäisiä että paljon käyntiä lujempaa ei uskallettaisi mennä, mutta onneksi osuimme kuitenkin muutamalle hyvälle lumiselle tieosuudelle ja saimme laukata ja töltätä pitkät pätkät!

Bolla hikisenä maaston jälkeen
Maaston jälkeen veimme hevoset kentälle, irrotimme suitsista ohjat ja annoimme halukkaiden piehtaroida enimmät hiet puhtaaseen lumeen. Osa hepoista nauttikin täysin rinnoin, kuten Hroi ja Biskup kuvassa, mutta toisia meuhkaaminen ei kiinnostanut. Heinille pääsy kiinnosti kuitenkin koko porukkaa, ja loimituksen jälkeen kaverit pääsivätkin takaisin tarhaan heinäpaalien äärelle!

Maastoilusta nautiskelivat tällä retkellä Inka, Riitta, Laura, Linda, Rebecca ja Bethany.

Linda ja Bethany 5-vuotiaan Röskurin kanssa


Ei kommentteja: