11. tammikuuta 2014

PIFFI Kickoff maanantaina 20.1.

Ei kommentteja:
 


--------------------------
-------------------------------------------------
MITÄ: PIFFI Kickoff
MISSÄ: Tampereen Yliopisto, Pinni A 3111
MILLOIN: Maanantaina 20.1. klo 18-20
MIKSI: Kerrankin ihmisiä, joille jutella hevosista!
KENELLE: Kaikille Tampereen Yliopiston hevosihmisille
---------------------------------------------------------------------------

On aika potkaista Tampereen Yliopiston hevoslajikerhon Piffin vuosi käyntiin rautaisella hevosasialla. Maanantaina 20.1. yliopiston Pinni A -rakennuksen luentoluokassa 3111 puhutaan hevosista, ja luvassa on varmasti jokaiselle jotain - aina tavoitteellisesta valmentautumisesta ja kilpailusta hevosen kanssa luonnollisesti toimimiseen ja hevosshiatsuun.

Tarjolla on kahvia ja pientä purtavaa. Paikan päällä voit liittyä myös hevoskerho Piffin jäseneksi.


Puhumaan saapuvat suositut hevosbloggaajat Siiri Kaskinen (http://skaskinen.blogspot.fi/) ja Suvi Suur-Inkeroinen (http://falconetxx.blogspot.fi/http://tmipureheart.blogspot.fi/)


Tmi Pure Heart, http://tmipureheart.blogspot.fi/
"Hevosshiatsua, maastakäsittelyä ja hyvinvointia"

Suville tärkeimpiä asioita hevosten kanssa toimimisessa on luottamus, hevosen kanssa yhdessä tekeminen sekä molemminpuolinen kunnioitus.
Hevosshiatsuassa hoidetaan hevosta kokonaisvaltaisesti, niin fyysisellä kuin henkiselläkin tasolla. Hevoset vastaavat hoitoon yleensä hyvin, kosketus on niille luonnollinen tapa ja reaktiot ovat rehellisiä ja vilpittömiä.

Kerron hieman omasta hevoshistoriastani sekä tavoistani toimia hevosen kanssa. Hevosshiatsusta kerron myös muutamalla sanalla.
Haluaisin käyttää enemmänkin omaa puheenvuoroani keskusteluun ja vuorovaikutukseen osallistujien kanssa kuin pitämällä kalvosulkeiset, eli sisältö rakentuu kokonaisuudessaan vasta paikanpäällä.


Siiri Kaskinen, http://skaskinen.blogspot.fi/
"Nuorten ratsujen kouluttamista kohti kilpaurheilua"

Hevosesta on moneksi. Siirille hevonen on rakas ystävä, joka tarjoaa mahdollisuuden kilpaurheiluun. Hevosharrastus on usein itsensä ylittämistä sekä yksilönä että ratsukkona. Hevoset voivat olla mukavaa harrastamista perustasolla, mutta myös ammatintarjoajia esimerkiksi talliyrittäjänä tai ammattiratsastajana.

Kerron, miten olen yhdistänyt aktiiviseen hevosharrastukseen päätoimisen opiskelun sekä työt. Toivon saavani kuuntelijat ajattelemaan sekä motivoitumaan tavoitteelliseen koulunkäyntiin ja hevosharrastamiseen.

Ei kommentteja: