20. kesäkuuta 2013

Vuokrahevosta etsimässä

Ei kommentteja:
 
En varmasti ole yksin ongelmani kanssa. Vaikka uudelle opiskelupaikkakunnalle muutto on jännittävää ja kivaa aikaa, on siinä ikäviäkin puolia: vanhojen hevosystävien hyvästeleminen, mahdollisesti jopa omasta hevosesta luopuminen niinkuin allekirjoittaneella. Tiesin, että päätös on oikea - sen lisäksi, että opiskelijabudjetilla on hankala omaa hevosta pitää, myös auton puute, koulukiireet ja koulun ohessa työskentely verottaisivat tallilla käymistäni. Kun aloittaa ajoissa, on mahdollista valita hevosystävälle paras mahdollinen koti. Itse en ainakaan ole joutunut hevosen puolesta murehtimaan, päinvastoin, hevonen voi varmasti paremmin pienellä maalaistallilla rakastettuna perhehevosena kuin täällä kiireistä stressaantuneen omistajansa kanssa.


Käyn moikkaamassa Votea uudessa kodissaan silloin tällöin. Tässä kuva parin viikon takaa.

Oma hevonen lähti reilu vuosi sitten. Pieni hajurako teki ehkä hyvääkin - pitkästä aikaa sai välillä vaan olla ja rentoutua, olin niin tottunut huolehtimaan aina jostain muusta itseni lisäksi. Tässä vuoden mittaan olen käynyt ratsastelemassa silloin tällöin, yrittänyt miettiä mikä ratkaisu olisi itselle sopivin. Googletin eri tuntitalleja ja seurailin Hevostalli.netin vuokralle tarjotaan -palstaa. Kunnes se intohimoinen hevoskärpänen palasi - päätin että nyt saa ratsastamattomuus riittää, tallille on päästävä. Vuokraheppa pari kertaa viikossa tuntui sopivalta vaihtoehdolta, omaan hevoseen tottuneena "kerran viikossa tunnilla" ei riitä. Vanha tuttu hevostalli.net toimikoon apuna.

otsikko Ratsua kokeneelle Tampereen alueelta 03.06.2013
paikkakunta Tampere
maakunta Pirkanmaa
ilmoitus Heippa!

Olen 20-vuotias yliopisto-opiskelija Tampereelta. Hevoskokemusta on takana noin kymmenen vuoden ajalta, olen omistanut kaksi hevosta ja kilpaillut pääosin kouluratsastuksessa seura- ja aluetasolla. Olen istuntapainotteinen ja herkkä ratsastaja mutta osaan myös vaatia hevoselta. Toimin hevosen ehdoilla mutta tunnistan myös kusetusyritykset. En pelkää säpäkkääkään tapausta ja tapana on ollut pysyä rajummassakin kyydissä satulaan liimattuna. Myös maastakäsittelytaidot on hanskassa (juoksutus- ja talutusharjoitukset, peruskäyttäytyminen jokapäiväisissä tilanteissa). Olen tunnollinen, sitoutuva, hoidan hommani kunnolla ja tulen kun sovitaan. Lisäksi erittäin innokas. :)

Olen asunut Tampereella nyt vuoden ja käynyt välillä ratsastelemassa, mutta sellaista "omantuntuista" hevosta ei ole löytynyt (yleensä kulkuyhteyksien puuttuessa). Hakusessa olisi mukava vuokrahevonen, myös puoliylläpito (tai ylläpito kesän ajan) harkittavissa. Olen ajatellut joko nuorta projektihevosta (kokemusta nuoren hevosen eteenpäinviemisestä koulupuolella peruskoulutuksesta HeB-A tasolle) tai vanhempaa opetusmestaria (HeA ylöspäin). Valmentautumis- ja kisausmahdollisuus plussaa. Lajisuuntauksella ei niin väliä.

Sovitaan hinnasta ja käyntikerroista erikseen. Olen valmis myös tekemään tallihommia vastineena ratsastuksesta. Työkokemusta on parilta eri tallilta.

Kulkuyhteydet on oltava hyvät Tampereen keskustasta, sillä en omista autoa. Kulkeminen tapahtuisi joko bussilla tai muiden tallilla kulkevien kanssa kimppakyydeillä.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä niin jutellaan lisää!
(yhteystiedot)

Ei muuta kuin pienellä jännityksellä yhteydenottoja odottamaan.

Ei kommentteja: